Filmtheater Hilversum brengt opera en ballet live op het grote doek vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Alsof je er zelf bij bent! 

We vertonen zes klassieke titels, waarvan drie opera’s en drie balletten. Een bijzonder seizoen dat de liefhebber zal waarderen, uitvoeringen die zowel jong en oud zullen vermaken en titels die echt tot hun recht zullen komen op het grote doek. 

We kunnen ons nauwelijks een betere start voorstellen dan met De Notenkraker, dé kerstklassieker voor het hele gezin. Gevolgd door de bloedstollende Puccini’s Tosca, liefde en tragedie in een ballet van Shakespeare’s Romeo & Juliet, Verdi’s meesterwerk Rigoletto en blockbuster La Traviata, met tot slot een schitterende uitvoering van Het Zwanenmeer door The Royal Ballet, onder begeleiding van de muziek van Tsjaikovski. Alle operavoorstellingen zijn Nederlands ondertiteld.

Donderdag 9 december gaan we van start met De Notenkraker en woensdag 15 december staat Tosca op het programma. Kaarten voor donderdagavond 9 december en woensdag 15 december zijn nu in de verkoop! 

Op Tweede Kerstdag draaien we de live opgenomen versie van De Notenkraker nogmaals in een encore. Tickets voor deze vertoning gaan binnenkort in de verkoop. Zondag 30 januari staat de encore van Puccini’s bloedstollende Tosca op het programma. 

 

Programma
Romeo & Juliet – maandag 14 februari 20.15 uur
Rigoletto – donderdag 10 maart 20.15 uur
La Traviata – woensdag 13 april 19.45 uur
Het Zwanenmeer – donderdag 19 mei 20.15 uur

Kaarten voor alle live voorstellingen zijn nu te koop!
Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×