Filmtheater Hilversum is al veertig jaar dé plek voor kwaliteitsfilm in de mediastad. Het is gehuisvest in een modern gebouw met drie zalen en een café in het hart van de stad. Wij zijn 7 dagen per week open en met dagelijks minimaal twaalf voorstellingen ontvingen wij in 2019 – voor de coronapandemie – meer dan 140.000 bezoekers.

Filmtheater Hilversum heeft een stevige positie verworven en behoort tot de drukst bezochte filmtheaters van Nederland. Naast het actuele aanbod van kwaliteitscinema zijn er filmspecials, de online filmzaal Picl, extra activiteiten, openluchtvoorstellingen en een eigen meerdaags festival.

De organisatie bestaat uit een team van zes medewerkers met een directeur-bestuurder, meer dan 140 vrijwilligers en een Raad van Toezicht. De inzet van al deze mensen samen zorgt ervoor dat bezoekers zich welkom voelen. Ze hebben niet alleen waardering voor het filmaanbod, maar ook voor de goede sfeer. Voor het vaste team zijn we op zoek naar een ervaren:


Coördinator Facilitair & Filmtechniek (28 – 32 uur)


Functie

Als Coördinator Facilitair & Filmtechniek ben je verantwoordelijk voor de facilitaire zaken, de filmtechniek en de dagelijkse gang van zaken op de ‘werkvloer’ als operationeel aanspreekpunt voor vrijwilligers. Je bent pragmatisch, creatief, communicatief sterk en breed inzetbaar. Vanuit je functie adviseer je over het meerjaren onderhoudsplan, het gebouwonderhoud, de technische installaties, de IT-systemen en over verduurzaming in de breedste zin van het woord. Een belangrijk onderdeel van je functie is het beheer van de filmtechniek, zoals de projectoren, de geluidsinstallatie en de AV-faciliteiten. Wekelijks zorg je voor het inladen van speelfilms en de digitale montage van de filmvoorstellingen. Je kennis deel je met de Operateurs, de AV-werkgroep en de Klussenclub. Bij events of speciale voorstellingen pak je de regie en coördineer je de (technische) uitvoering. Voor de horeca-activiteiten regel je het onderhoud aan de apparatuur en verzorg je de inkoop. Samen met de Coördinator Operatie en Vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor een gastvrij ontvangst van onze bezoekers.


Verantwoordelijkheden & kerntaken

-        Je draagt zorg voor het (planmatig) onderhoud en beheer van het gebouw, de installaties, de filmtechniek en de horeca-apparatuur (van koffieapparaat tot de geluidsapparatuur in de zaal) en lost eerstelijns technische problemen op. Je begeleidt derden bij het verrichten van onderhouds- en installatiewerkzaamheden
-        Je draagt, met behulp van ons Theater Management Systeem (Screenwriter), zorg voor het inladen van de films en de digitale montage van de voorstellingen
-        Je deelt je kennis met de vrijwilligers van de teams Operateurs, AV-support en de Klussenclub, zodat zij zelfstandig kunnen werken en problemen oplossen
-        Je bent, samen met de Coördinator Operatie & Vrijwilligers, aanspreekpunt voor vrijwilligers bij praktische vragen op de werkvloer en werkt mee bij drukte en speciale activiteiten (events)
-        Je doet beleidsvoorstellen m.b.t. pand, installaties, facilitair, IT en AV-techniek en maakt een concreet jaarplan
-        Je zorgt voor de uitvoering en bewaking van het beleid en de doorvertaling naar praktische procedures.


Je hebt:

-        MBO+ / HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in facilitair, bouwkunde en / of (AV-) techniek
-        Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring
-        Kennis van (film)techniek, IT, gebouw- en installatieonderhoud
-        Ervaring met leveranciersmanagement
-        Ervaring met het samenwerken en aansturen van vrijwilligers
-        Affiniteit met de culturele sector is een pré


Je bent:

-        Hands-on en praktisch in het zelf oplossen van technische issues
-        Een goede planner met administratief en financieel inzicht
-        Gastvrij, sociaal en empathisch
-        Communicatief sterk
-        Flexibel inzetbaar
-        Bereid je te scholen in BHV en EHBO


Wat hebben we je te bieden?

Een veelzijdige functie op een inspirerende plek waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Wij bieden je een jaarcontract met intentie tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring in schaal 6 (minimaal € 2.320,95 en maximaal € 3.381,19 bruto op basis van 38 uur) van de CAO Nederlandse Poppodia en Festivals. En natuurlijk mag je bij ons gratis naar de film.


Reageren

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 24 januari 2022 naar info@filmtheaterhilversum.nl o.v.v. Vacature Coördinator Facilitair & Filmtechniek ter attentie van Christian Taal.

Voor verdere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Christian Taal (directeur) via 035 – 62 15 716 of christian@filmtheaterhilversum.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×