Zondag 10 april om 9.30 uur is er een weer een Ontbijt & Film-voorpremière met deze keer een heerlijke, optimistische én romantische film: ‘Ali & Ava’! In samenwerking met onze vrienden van Your Coffee serveren we een heerlijk ontbijt met o.a. een croissant au beurre, een Schwarzwald Kaiser broodje met lekker beleg en yoghurt met fruit en home-made granola. Uiteraard voorzien van een lekkere koffie of thee naar keuze en een jus d’orange. Beter kan je zondagochtend niet beginnen!

Over ALI & AVA:

Ali is een altijd goedgehumeurde en betrokken huisbaas. Wanneer hij een kind van één van zijn huurders van school haalt, biedt hij Ava, een in Ierland geboren lerares en alleenstaande moeder van vijf, een lift aan. Ze hebben meteen een klik door hun gedeelde liefde voor muziek, ook al verschilt de smaak van Ali met zijn voorkeur voor heftige Britse punk en hiphop met die van Ava. 

Er bloeit een relatie op die al snel wordt overschaduwd door de sporen van Ava’s eerdere relatie en het ineenstorten van het huwelijk van Ali. 
Regisseur Clio Barnard werd voor deze film geïnspireerd door mensen die zij ontmoette tijdens het maken van haar veelgeprezen speelfilms ‘The Arbor’ en ‘The Selfish Giant’. ‘Ali & Ava’ is een optimistische, romantische film die zich afspeelt in de sobere setting van de voormalige industriestad Bradford. De score met muziek, van The Specials en Bob Dylan tot recente club- en pophits, dragen bij aan de energieke sfeer van de film.

Het ontbijt voor ‘Ali & Avas’wordt geserveerd in het filmtheater vanaf 9.30 uur. De film start om 10.30 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop. De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 19,50. Cineville pashouders betalen een toeslag van €8,50. 
Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×