Dinsdag 21 juni te gast in onze talkshow Hilversum in Gesprek onze nieuwe burgemeester: Gerhard van den Top.Van den Top studeerde in 1988 cum laude af in de Tropische Cultuurtechniek aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen. Na zijn studie was hij vijf jaar werkzaam op de Filipijnen aan het stopzetten van ontbossing. Daarna kwam hij terug naar Nederland om te promoveren aan de Rijksuniversiteit Leiden, waar hij in 1997 een doctoraat Milieukunde behaalde. Aan deze universiteit was hij ook werkzaam als docent Milieu en Ontwikkeling. Van den Top werkte vervolgens als directeur Natuurbescherming voor het Wereld Natuur Fonds, als consultant voor Shell en vanaf 1 mei 2009 als directeur van Vitens Evides International. Vanaf 1 november 2014 was hij dijkgraaf van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht.


Van den Top werd op 8 december 2021 door de gemeenteraad van Hilversum voorgedragen als nieuwe burgemeester van deze gemeente. Op 4 februari 2022 werd bekend dat de ministerraad de voordracht heeft overgenomen en hem door de Kroon liet benoemen per 16 februari 2022. Op die dag vonden ook de installatie en beëdiging plaats. Wij zijn vereerd hem dinsdag 21 juni te mogen verwelkomen in onze talkshow Hilversum in Gesprek!

Programma:
19.30 - 20.30 uur: Journalist Cisca Dresselhuys interviewt Gerhard van den Top
20.30 - 21.00 uur: Pauze
21.00 uur: Vertoning van Gerhard van den Tops keuzefilm: One Flew Over the Cuckoo’s Nest van Milos Forman.


Kaartjes voor alleen de talkshow zijn 10,-. Wil je ook de film bekijken, boek dan apart het kaartje voor de film erbij en kies de ticketsoort 'In combinatie met Hilversum in Gesprek'. Het filmkaartje is dan 8,50 (ipv 10,50).
Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×