Bekijk middenin het bos, zodra de schemering invalt, mooie films waar je hart warm van wordt. Films die je hoop geven of stof tot nadenken. Zo kom je bijna als vanzelf in een andere wereld waarin je die diepe band weer voelt met jezelf, anderen en de natuur.

Filmtheater Hilversum bundelt haar krachten met De Hoornehoeg en Cinetree voor deze tweede editie van de Bosbios. De avonden zijn verdeeld in thema's met oprechte verhalen over heel persoonlijke zoektochten en levensvragen, hoe ook kleine stappen mooie veranderingen in gang kunnen zetten en de bijzondere kracht van de natuur. De films zetten stuk voor stuk iets bij je in beweging. En elke filmavond – vlak voor de duisternis compleet is en de film kan starten – neemt een spreker je alvast mee het verhaal in. Vanuit persoonlijke ervaringen of juist veel kennis over het thema doen ze alvast wat lichtjes bij je aan. Laat je verrassen en neem de inspiratie vooral mee naar huis.

Voorafgaand aan de film kun je terecht bij restaurant Bij de Tuinman. Samen met Elegast zorgen zij ervoor dat je voor, tijdens en na de film niets tekort komt. Soms is er een Tuinmans-Daghap en andere keren een Samen aan lange tafels-diner. Een plek reserveren voor het diner kan direct als je je filmtickets koopt. Je kunt vooraf ook altijd komen borrelen in de moestuin en tijdens de film is de buitenbar altijd in de buurt voor als je zin hebt in iets lekkers.

De kaartverkoop voor juli is inmiddels gestart via www.bosbios.nl. De kaartverkoop voor augustus en september start zodra het programma definitief is.




Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×