Zet zaterdagavond 20 augustus met uitroeptekens in je agenda! Na twee jaar afwezigheid kan het eindelijk weer: onze traditionele, gratis openluchtfilm is terug in het vertrouwde Dudokpark. En wat hebben we een heerlijke film klaarstaan: Licorice Pizza!

‘Licorice Pizza’ volgt de levens van Alana Kane en Gary Valentine. Beiden groeien gedurende de jaren 70 op in San Fernando Valley en worden verliefd op elkaar. Gary timmert daarnaast aan de weg om een acteercarrière op te bouwen.

De film is geregisseerd door Paul Thomas Anderson (‘Boogie Nights’, ‘Phantom Thread’, ‘Magnolia’) en volgt de aarzelende eerste stappen van Alana en Gary op het pad van de liefde. Hoofdrolspelers Cooper Hoffman (zoon van Philip Seymour Hoffman) en Alana Haim (lid van de popgroep Haim) maken allebei een glansrijk debuut. Met fijne gastrollen van Bradley Cooper, Sean Penn en Tom Waits.

De toegang is gratis, dus neem vooral ook vrienden, buren of bekenden mee.

Vanaf 19:30 uur kunnen bezoekers alvast een hapje en drankje kopen en zich verzekeren van een mooi plekje onder het genot van live muziek, verzorgt door De Vorstin. Neem een klein kleedje of stoeltje mee om lekker te kunnen zitten. Om 21:30 uur begint de film, dan is het donker genoeg.

Tot 20 augustus, wij hebben er enorm veel zin in!

Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×