Op zondag 28 augustus is er om 9.30 uur weer een Ontbijt & Film-voorpremière met deze keer Juliette Bincohe in 'Avec Amour et Acharnement'. In samenwerking met onze vrienden van Your Coffee serveren we een heerlijk ontbijt met o.a. een croissant au beurre, een Schwarzwald Kaiser broodje met lekker beleg en yoghurt met fruit en home-made granola. Uiteraard voorzien van een lekkere koffie of thee naar keuze en een jus d’orange.

Over ‘Un Autre Monde’:

Relatiedrama van Claire Denis over Jean (Vincent Lindon) en Sara (Juliette Binoche) die al tien jaar samen zijn.

Toen ze elkaar ontmoetten deelde Sara haar leven nog met François, een goede vriend van Jean. Op een dag ziet ze François weer, wat heftige gevoelens bij haar teweegbrengt. Als hij contact opneemt ontstaat er een driehoeksverhouding. Winnaar van de Zilveren Beer voor Beste Regie in Berlijn!

Het ontbijt voor ‘Avec Amour et Acharnement' wordt geserveerd in het filmtheater vanaf 9.30 uur. De film start om 10.30 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop. De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 19,50. Cineville pashouders betalen een toeslag van €8,50.
Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×