Op 1, 2 en 3 september toveren we het Herenplein om tot openluchtbioscoop voor een driedaags filmfestijn! Voor de deur van het filmtheater is elke avond een vroege voorpremière te zien van geweldige titels die later in het jaar verschijnen. Hier wil je bij zijn!

 

Entre Deux Mondes
1 september 21:30 uur

Schrijfster Marianne (Juliette Binoche) verlaat Parijs om aan de kust undercover onderzoek te doen voor haar volgende boek. Ze gaat aan de slag als schoonmaakster op passagiersschepen en wordt geconfronteerd met de economische onzekerheid en sociale onzichtbaarheid van haar collega’s. Gebaseerd op het boek en waargebeurde verhaal van journalist Florence Aubenas.

Frankrijk, 2020, 106 min. Regie Emmanuel Carrère Met Juliette Binoche, Hélène Lambert, Léa Carne

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoopBoiling Point
2 september 21:30 uur

Op de drukste avond van het jaar probeert Chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) in zijn Londense restaurant de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met lastige klanten te loodsen. Dit alles is op indrukwekkende wijze gefilmd in één lange ononderbroken, soms adembenemende, take.

VK, 2022, 95 min. Regie Philip Barantin Met Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice Feetham

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoopCorsage
3 september 21:30 uur

In 1877 viert keizerin Elizabeth van Oostenrijk haar 40e verjaardag, een mijlpaal die ook een keerzijde heeft. Terwijl haar rol steeds minder impact heeft, probeert Elizabeth haar imago hoog te houden. In de waargebeurde, historische film wordt Sisi gespeeld door Vicky Krieps, die in Cannes de prijs voor Beste Actrice ontving voor haar rol.

Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, 2022, 115 min. Regie Marie Kreutzer Met Vicky Krieps, Colin Morgan, Raphael von Bargen

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop

De films worden vertoond op het Herenplein, voor de deur van Filmtheater Hilversum. De toegangsprijs van € 12,50 is inclusief een welkomstdrankje. Je kan ook gebruik maken van je Cineville-pas.
Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×