Op 13 november verandert onze blauwe zaal weer om tot poppodium voor de Popronde van Hilversum. Drie bands geven een muzikale show weg en jij kan erbij zijn. De toegang is dit jaar voor het eerst helemaal gratis!

15.30 uur Sammie Sedano
Sammie schrijf over de zoektocht naar eigen identiteit van een jonge maker in de grote stad. Met inspiratie uit het nachtleven en de geluiden uit de volksbuurten neemt hij je mee in zijn mysterieuze toch confronterende wereld. Invloeden zoals Outkast, Tame Impala en Curtis Mayfield maar ook Flink Namen en DuvelDuvel zijn terug te horen in zijn muziek.

18.45 uur Synga
Met haar zwoele maar krachtige debut EP ‘Resonate’ behaalde ze op Spotify o.a. de ‘New Music Friday’ playlist. Ze kreeg lovende recensies van o.a. pinguïn radio en Stereofox. Het leverde haar zelfs een selectie voor de popronde op. Bestempeld als talent door FunX radio & 3voor12 staat SYNGA te popelen om haar eigenzinnige sound te laten horen aan Nederland.

20.15 uur Mystic
Mystic is een rapper & producer uit Almere. Met features van o.a. Yung Nnelg en Leafs, dan weet je als alternatieve Nederhop liefhebber wel waar je moet zoeken. Sonisch vangt Mystic de old-school sound en stopt het in een nieuw jasje. In zijn lyrics richt Mystic zich vooral op het behalen van succes, speciale momenten die hij beleeft en ook de liefde.
Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×