Tijdens de voorjaarsvakantie hebben we extra veel kinderactiviteiten op het programma staan, waaronder een speciale vertoning van ‘Kung Fu Leeuw’, publiekslievelingen ‘Knor’ en 'Buurman & Buurman' en Pannenkoeken & Pyjamafilm ‘Kleine All’.

De deuren van het filmtheater gaan in verband met de voorjaarsvakantie elke dag om 10.00 uur open. Elke dag is er voor onze jongste bezoekers iets moois te zien, van publiekslieveling ‘Knor’ tot ‘Buurman & Buurman Winterpret’. Op zondag 26 februari om 14.00 uur vindt daarnaast in samenwerking met Cinekid een speciale vertoning van ‘Kung Fu Leeuw’ (8+) plaats. Bij deze vertoning is er van tevoren een korte film te zien met hoofdrolspelers en regisseur, en kunnen de kinderen na afloop hun eigen kung fu leeuw of Chinese spindrum knutselen in de foyer. Ook kan iedereen, jong en oud, op dinsdagochtend 28 februari vanaf 9.45 uur terecht in het filmtheater voor een nieuwe editie van Pannenkoeken & Pyjama. Na het ontbijt – onbeperkt pannenkoeken en ranja of een kopje koffie/thee voor (groot)ouders – wordt de nieuwe animatiefilm ‘Kleine All’ (6+) vertoond.

Over Kung Fu Leeuw
Jimmy is een 14-jarige Kung Fu leerling en is een van de beste van zijn school. Als de selectie van het nieuwe leeuwendans team wordt samengesteld, ziet Jimmy zijn droom om in de leeuwenkop te dansen uiteenvallen. ‘Kung Fu Leeuw’ wordt opgedragen aan alle Sifu’s, Sensei’s, en trainers die aan onze kinderen leren wat toewijding is.

Over Kleine All
All vindt het heel vervelend dat zijn ouders gaan scheiden, maar hij weet niet hoe hij dat zeggen moet. Dan komt er hulp uit heel onverwachte hoek. Een buitenaards meisje in een klein ruimteschip kan zijn gedachten lezen. Tegelijkertijd moet All het meisje redden uit handen van een gemene schurk in deze spannende en grappige animatiefilm over vriendschap en het belang van zeggen wat je écht denkt.

Bekijk hier de hele pogrammering. 
Deel dit bericht:

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×